Om os

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Velkommen til Thrane Maskiner ApS - Din landsdækkende maskinleverandør.Generelle Oplysninger:

Grundlagt: 1972

Antal medarbejdere: 4
Beliggenhed: 4891 Toreby L. (Kun 10 km fra afkørsel 43 ved Guldborg).

Cvr nr. 39017431.
             

Siden 1972 har vi leveret nye og brugte snedkerimaskiner til det danske og udenlandske marked. Vi importerer hovedsagligt fra italienske og tyske maskinfabrikanter. Siden vores start, har vi lagt høj vægt på kvalitet, service og ordholdenhed. Dette er den dag i dag, stadig grundpillen i vores virksomhed.

Kvalitet
Vi lægger høj vægt på at tilbyde markedet den bedste kvalitet der findes. Derfor udvælges vores leverandører med nøje omhu. Vi importerer udelukkende fra europæiske leverandører for hvem kvalitet også er et nøgleord.

Kundeservice

Hos Thrane Maskiner betyder vores kunder rigtig meget for os! En meget stor del af vores salg bygger på mangeårig handel med virksomheder hvor der er opbygget en gensidig tillid. Vi er løbende til rådighed med viden og erfaring inden for valg af maskine og udstyr. Vi sælger ikke blot for at sælge, men sætter en ære i, at tilbyde en løsning der matcher kundens efterspørgsel. Dette er en win-win situation for begge parter.
 
Produktprogram
Vores produkter dækker hele fladen inden for træbearbejdningsmaskiner. Dette betyder at vi er DIN totalleverandør.

Vi sælger følgende:
Standard snedkerimaskiner

Kombimaskiner
Briketpressere
Neddelere/træknusere
CNC maskiner
Alle typer pudsemaskiner
Kantlimemaskiner
Specialmaskiner
Skærende værktøjer
Reservedele
Forbrugsvarer

Samt tilbehør og udstyr til værkstedet.

 

Serviceydelser:
Vurdering af maskiner og produktionsenheder
Service og reparation af stort alle maskiner inden for træ


Endvidere har vi en bred ekspertise inden for maskiner til genanvendelse af træaffald.  Da de fleste trævirksomheder altid vil have overskuds/resttræ, har vi oprettet en afdeling inden for neddelingog brikettering.


Her på vores hjemmeside kan du hele tiden se en aktuel oversigt over maskiner, tilbehør m.m., som vi har til salg. Siden bliver løbende opdateret.

Ring eller e-mail venligst vedrørende oplysning om priser og øvrige tekniske data, samt eventuel aftale om besigtigelse.

Vi fremsender gerne TILBUD med udførlige tekniske data og priser, og vi henviser gerne til vore mange referencer.

Med venlig hilsen
 
Thrane Maskiner ApS

 

Rasmus Thrane & Flemming Thrane

 

 

Vores logo årgang 1990.