Vision, mission & værdigrundlag

 

Vision
Vi ønsker at være den bedste samarbejdspartner når mennesker eller virksomheder efterspørger moderne og kvalitetsorienterede løsninger inden for maskiner og service.

"Vi er lidt anderledes

at handle med"

Mission
Vores mission er at gøre nye og eksisterende kunder mere konkurrencedygtige, ved at kombinere deres viden og idéer med vores faglige ekspertise og moderne løsninger.

 

 

Værdigrundlag

Service
Vi sætter en ære i at tilbyde den bedst tænkelige service over for vore kunder.
Vi værner om kvaliteten
Thrane Maskiner ApS er en troværdig og professionel virksomhed med amtiøse kvalitetsstandarder i alt hvad vi foretager os.
Engagement
Vi sætter en stor ære i at involvere os i vore kunders projekter. Kun i gennem vedholdende engagement er vi i stand til at være den foretrukne samarbejdspartner
Følger udviklingen
Vi følger nøje branchen så vi hele tiden er på forkant med den nyeste teknologi og seneste trends.
En spændende arbejdsplads
For medarbejderen skal dagligdagen byde på udfordringer. Vores åbne virksomhedskultur gør det muligt at tage ansvar, samarbejde og lære af hinanden
Vi vil vinde
Thrane Maskiner ApS er en konkurrencedygtig virksomhed, som har produkter der er værd at investere sine penge i. VI er realistiske men også ambitiøse med vores målsætninger fordi vi har dygtige og erfarne medarbejdere der kan eksekvere disse.
Etik og moral

Hele vores forretningsfilosofi bygger på en høj etisk moral.  Vi er altid tillidsfulde og ærlige at handle med.

"Vi vil skabe succes for din virksomhed"